Diensten

De mogelijkheden bij Global Horticare Innovations zijn zeer uitgebreid, dit is een greep uit de diensten die wij leveren, neem gerust vrijblijvend contact op voor andere diensten.

Bodemleven beheer

Bodemleven beheer oplossingen voor iedereen.

Global Horticare Innovations beschikt over de kennis en de contacten om u te voorzien van een bodemleven beheer plan van A tot Z. We voorzien u van de benodigde informatie, advies en producten waardoor u makkelijk uw bodemleven kan beheren.

Mocht u meer willen weten neem gerust contact met ons op

Compost

Handje nodig met je compostering project?

Het maken van goede compost is een wat uitgebreider proces dan enkel organisch materiaal opstapelen en dan af te wachten. Global Horticare Innovations B.V. kan u hierin assisteren; we kunnen u microbiële preparaten leveren om goed te starten, de benodigdheden uiteen zetten en eventueel assisteren met het hele proces.

Mocht u meer willen weten neem gerust contact met ons op.

Compost extractie advies

Breng je compost (extractie) naar nieuwe hoogte.

Met compost extractie haalt u het meeste uit uw goede kwaliteit compost. Afhankelijk wat u wilt bereiken zijn er verschillende methodes om dit te doen en met verschillende grondstoffen.
Global Horticare kan u begeleiden of adviseren afhankelijk van uw doelstelling. Daarnaast bevat ons assortiment een scala aan apparatuur en grondstoffen om het optimale rendement uit uw compost extractie proces te halen.

Mocht u meer willen weten neem gerust contact met ons op